Tijdens de horeca sluiting hebben men in Grand Hotel de Draak niet stilgezeten.

Het hotel is open is gebleven, zodat er nieuwe initiatieven in het leven werden geroepen om voortgang te blijven houden. “We hebben doordeweeks een handjevol hotelgasten maar het grootste gedeelte van het hotel staat de hele week leeg” vertelt Tim Schimmel, Operations Manager van Grand Hotel de Draak. 

Zo heeft Restaurant Hemingway, onderdeel van Grand Hotel de Draak, afhaal pakketten die dagelijks besteld en afgehaald kunnen worden. De afhaal pakketten bestaan uit drie verschillende menu’s. Als toevoeging op deze afhaalservice komt het oudste bedrijf van Nederland met een instapmodel voor de afhaal: een blik erwtensoep. Deze klassieker is nieuw culinair leven ingeblazen en verkrijgbaar vanaf zaterdag 14 november 2020!

Dit Oud Neêrlandsche erwtensoep recept is van generatie op generatie doorgeven. Het keukenteam heeft het recept niet alleen geperfectioneerd maar ook een eigentijdse twist gegeven. Dit is gedaan met de toevoeging van biologisch geteelde dragon uit het klooster St. Catharinadal te Oosterhout. Als klap op de vuurpijl zitten er pipetjes met huisgemaakte maggi bij van lavaskruiden en dragon.

Schimmel: “We schrijven geschiedenis met de klassieke elementen uit de soep: geplukte varkenshiel van Brabantse Wal varkens en de ambachtelijke rookworst maken dit de lekkerste erwtensoep ooit.”

Bestel hier uw blik erwtensoep: https://www.hoteldedraak.nl/website/actie/erwtensoep/