BrabantseWalinBeeld.nl zo wordt binnenkort de naam.

Onze site BoZinBeeld.nl bestaat ondertussen 10 jaar. We zijn toe aan de volgende fase van dit Bergse portaal en daar hoort een hele vernieuwde site bij. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Bij deze nieuwe site en nieuwe functionaliteiten behoort natuurlijk een uitbreiding aan man/vrouwkracht. We zullen daarom alle medewerkers van onze site een voor een aan jullie voorstellen. We beginnen daar vandaag met: 

Marc Kerkhofs

'Goeiedag, 

 

Marc Kerkhofs is de naam. Wat doet een Belg, Limburger van geboorte en Antwerpenaar van domicilie, in hemelsnaam bij Brabantsewalinbeeld, voorheen Bozinbeeld, hoor ik u denken?

Wel, het is allemaal de schuld van bezieler Sonn Franken. 

Zes jaar geleden begon ik fulltime te schrijven, vandaag heb ik een eigen schrijfbureau met Mili van Veegh, Hostwriters genaamd, heb ik drie romans achter mijn naam staan, analyseer ik manuscripten, doe ik interviews, maak ik video’s, schrijf ik artikelen en probeer me vooral te amuseren. Dat zijn heel wat ikken …

Met Sonn heb ik al vele kilometers gevreten op weg naar signeersessies, prijsuitreikingen en boekenfestijnen. Hij vroeg me - nee, eiste het - dat ik een rubriek omtrent schrijven in de breedste zin zou verzorgen wanneer Bozinbeeld een restyling kreeg. 

‘Zeker, Sonn. Geen probleem. Doen we.’ En kijk ...

Ik ben iemand van mijn woord. Dus binnenkort val ik schrijvers lastig die gaan debuteren, een boek uitbrengen, ergens gaan signeren of ik overval ze wanneer ze een kadetje gaan halen bij de bakker. Er leeft heel veel in schrijvend Nederland en Vlaanderen, het wordt tijd dat de mensen daar eens lucht van krijgen, allemaal de schuld van Sonn ...

 

Tot binnenkort!

 

Marc Kerkhofs'

Marc zal zich bezig houden met het aandachtsgeboed Boeken & Schrijvers. Daarnaast doet hij af en toe uitstapjes naar Kunst & Cultuur en natuurlijk heeft ook hij een eigen blogpagina op de nieuwe site.