Restaurant Hemingway blijft tijdens de gedeeltelijke lockdown open voor de hotelgasten van Grand Hotel de Draak.

Restaurants en cafés moeten hun deuren voor minimaal vier weken sluiten. Hotels mogen open blijven en aan hun gasten ook eten serveren. 

Dat het oudste bedrijf van Nederland 62 hotelkamers heeft blijkt nu een gelukkige bijkomstigheid. Het oudste hotel van ons land heeft nieuwe initiatieven in het leven geroepen om het hoofd boven water te houden. Het restaurant mag open blijven al hebben ze bij het hotel vanuit het horeca DNA hier wel gemengde gevoelens bij, zeker ten opzichte van al onze horeca collega’s. 

“We moeten door en hebben in de afgelopen maanden onze zakelijke omzet zien verdampen, inmiddels meer dan € 650.000,00. Er staan ruim twintig medewerkers op de payroll van de Draak en ook zij moeten thuis voor brood op de plank zorgen. Ongelooflijk dat dit besluit door het kabinet is genomen terwijl we begrepen dat dat niet de unanieme visie van het Outbreak Management Team was.” aldus Operations Manager Tim Schimmel van Grand Hotel de Draak. 

Naast de hotelkamers en het restaurant heeft Grand Hotel de Draak ook een afhaalservice in het leven geroepen. Voor Restaurant Hemingway al een bekend concept gezien de Kerst afhaal pakketten van vorig jaar toen we voor het eerst met afhaalservice zijn gaan werken.

Chef Torben Bouterse: “Door de vele enthousiaste reacties op de Kerst pakketten én op de afhaalservice blijven wij deze service voeren. Prachtig dat onze gasten ons in deze moeilijke tijden weten te vinden en wij onze gasten met deze boxen thuis relaxt culinair laten genieten aan hun eigen tafel. Wij vinden het dan ook tof als u uw creaties met ons deelt op Instagram met de hashtag #hemingwayafhaalservice. Bedankt voor uw vertrouwen en we hopen dat u in alle goede gezondheid kunt genieten van onze creaties.”