Metamorfose Grote Zaal, nieuwe verlichting en geluid, cabaretopstelling, ventilatiesysteem up-to-date, genoeg ruimte, duidelijke routing . . . . We zijn er klaar voor.

Geachte dames, heren van de pers. 19 September gaan de zalen van Theater Den Enghel open voor publiek. Deze middag zullen verschillende artiesten een preview geven van hun komende voorstelling in Theater Den Enghel.

Deze kleinkunstartiesten zijn: Kirsten van Teijn, Alex Roeka, Fred Delfgaauw, Zorita (Grote Zaal) Marjolein Meijers en BAM (Kleine Zaal). Zij zullen 3 keer een previewvoorstelling geven van hun optreden. Deze voorstellingen zijn GRATIS te bezoeken. De voorstellingen zijn om; 14.30, 15.30 en 16.30 uur. Uiteraard worden de voorstellingen gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten en deze kunnen d.m.v. van inschrijving gratis worden verkregen. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

Schrijf je in via de site; www.theaterdenenghel.nl. Uiteraard staat het hele komende theaterseizoen op de site en kunt u hiervoor ook kaarten bestellen.

Wij hopen op een leuke en gezellige middag en dat de bezoeker een idee krijgt van wat er komend seizoen gaat spelen in Theater Den Enghel. Ook zal er gelegenheid zijn om elkaar te ontmoeten, vragen te stellen en/of kaarten te bestellen voor komend theaterseizoen.

Nota bene; Theater Den Enghel is de eerste in de regio die begint met voorstellingen. Gelukkig, . . . er is weer iets moois om naar uit te kijken.

Met vriendelijk groet

Peet Bakx, P.R. Stichting Theater Den Enghel.

0164 254702 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  | www.theaterdenenghel.nl