Stichting d’Engelenburgh in Fijnaart houdt op vrijdagavond 25 september weer een (klassiek) Open Podium.

Daarmee voldoet de stichting aan een grote behoefte. Zangers, musici en luisteraars zijn van harte welkom. 

 

Cultuur en met name de zang heeft het op dit moment niet makkelijk. Door alle maatregelen kunnen veel uitvoeringen, repetities en bijeenkomsten niet doorgaan, of in matige bezetting. Het Klassiek Open Podium dat eind september weer wordt georganiseerd in d’Engelenburgh in Fijnaart is dan ook voor velen een verademing. Eindelijk weer een gelegenheid om lekker te zingen of te musiceren voor publiek!

 

Op vrijdagavond 25 september krijgen zangers en musici gelegenheid hun kunnen te laten horen. De rijksmonumentale villa aan de Molenstraat 24 biedt een gastvrij platform. Aria’s en liederen uit opera, operette en musical zijn mogelijk, evenals ballades en instrumentale muziekstukken.

Deelnemers brengen zelf hun bladmuziek mee. Pianiste Caecilia Boschman uit Dordrecht staat garant voor deskundige begeleiding. Voor harpspelers staat een Camac-harp klaar. Getracht wordt ieder minstens tweemaal aan bod te laten komen.

 

Voor zover bekend is dit het enige klassiek open podium in Brabant. Deelnemers komen ook van buiten de provinciegrenzen. Het Open Podium is tevens een goede gelegenheid om zich voor te bereiden op een auditie of voor een optreden.

 

reserveren

De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ± 22.00 uur. De entree is zes euro en dat is inclusief koffie en een hapje. Met afstand en ventilatie wordt rekening gehouden. 

! Deelnemers en luisteraars reserveren uiterlijk 18 september een plaats via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06 8357 2448.