Wijnhandel Brabant importeert al jaren van de Bodega Iniesta.

De  basis Iniesta wijnen zijn de witte, rode en rosé Corazón Loco met de Bobal (6 maanden gerijpt), Selección (12 maanden gerijpt) en de Premium (18 maanden gerijpt) als topwijnen. De Corazón Spumante, de prosecco wijnen, wit, rosé, moscato en nature (geen sulfite). De wijnen van Finca El Carril, wit en roble met als toppers de Valeria (6 maanden gerijpt), Hechicero en Paolo Andrea (12 maanden gerijpt. De dessertwijnen in wit en rosé, allen zijn van de Bodega Iniesta waar de wijngaarden mogelijke zorg worden omgeven.

Bart en Ancella Hoogmoed zijn trots op hun producten en Bart brengt wel 9 tot 10 keer per jaar een bezoek aan de Spaanse producent. Met de naderende vaderdag in gedachten heeft Wijnhandel Brabant iets speciaals in petto:

Vaderdag de mooiste dag van het jaar om vaders te verwennen

Samen met firma van Dort en Matthijs BV heeft Wijnhandel Brabant 2 speciale vaderdag pakketten samengesteld.

Pakket A bestaat uit;

een potje Bergse ansjovis van de fam. van Dort uit Bergen op Zoom, heerlijke zak gemengde snoepjes van Matthijs BV uit Hoogerheide, een bakje vers gebrande notenmix, flesje Mojito Classic, een fles Corazón loco Iniesta olijfolie, een fles Corazón Loco Iniesta wit met Bodega Iniesta wijn glas en koeltas van Wijnhandel Brabant te Halsteren.

Speciale vaderdag prijs € 24,-- dit is incl. bezorging op zondag 21 juni tussen 9.00-12.00 in de gemeente Bergen op Zoom incl. Halsteren en Lepelstraat. Bezorging in de Gemeente Woensdrecht € 5,-- per bezorgadres extra.

 

 Pakket B bestaat uit;

een potje Bergse ansjovis van de fam. van Dort uit Bergen op Zoom, heerlijke zak gemengde snoepjes van Matthijs BV uit Hoogerheide, een bakje vers gebrande notenmix, flesje Mojito Classic, een fles Corazón loco Iniesta olijfolie, een fles Corazón Spumante Iniesta wit met 2 glazen en koeltas van Wijnhandel Brabant te Halsteren.

Speciale vaderdag prijs € 26,50 dit is incl. bezorging op zondag 21 juni tussen 

9.00-12.00 in de gemeente Bergen op Zoom incl. Halsteren en Lepelstraat. Bezorging in de Gemeente Woensdrecht € 5,-- per bezorgadres extra.

 

Bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , geeft u bij uw bestelling aan of u kiest voor pakket A of B. Na bestelling ontvang u een factuur, na betaling van deze factuur is uw bestelling geplaatst.

U kunt uw bestellingen doorgeven tot vrijdag 19 juni 13.00.

Speciale actie voor vaderdag

Uw bestelnummer is uw lotnummer!!!

Onder alle bestellingen zullen wij 5 schitterende prijzen verloten.

De hoofdprijs is een COBB Pro bbq.