Natuurpodium zond ons het volgende bericht:

 Beste meneer, mevrouw,

 

Graag stellen wij u op de hoogte dat wij t/m 31 maart al onze groeps- en schoolactiviteiten hebben geannuleerd. Dat is inclusief de Bergen op Schoondagen en Bergse Boomplantdagen.

We werken vooralsnog alleen op aanvraag van schoolklassen, groepen of individuen, waarbij we per aanvraag bespreken wat wel/niet mogelijk is en past binnen de landelijke richtlijnen m.b.t. het Corona-virus.

 

WEL / NIET

Tot en met 31 maart hebben wij WEL:

- Opruimmaterialen om zwerfvuil op te ruimen;

- Kabouterpad

- Boswachterpad

- GPS-speurtocht "Op Expeditie"

Bij interesse voor bovenstaande kunnen schoolklassen, groepen of individuen contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0164-25.63.87. Alles wat al gepland stond en afgesproken was, is op dit moment vervallen!

Tot en met 31 maart NIET:

Helaas kunnen de komende weken ruim 1000 deelnemers niet aan de slag in en voor de natuur.

- Campagne Bergen op Schoondagen: deze wordt verplaatst naar een latere datum. NB: Rondom World Clean Up Day (19 september) organiseren we ook een opruimactie;

- Campagne Bergse Boomplantdagen: deze wordt verplaatst als dat binnen het plantseizoen nog lukt en anders gaan we in een volgende periode aan de slag!

- Projecten voortgezet onderwijs: Met de betreffende scholen maken we afspraken of/hoe we de projecten op een later tijdstip kunnen voortzetten en afronden;

- Buitenlessen en workshops basisscholen: Met de betreffende scholen maken we afspraken of/hoe we de lessen op een later tijdstip kunnen inhalen.

We werken t/m 31 maart alleen op basis van aanvraag. Belangrijkste is uiteraard een ieders gezondheid. Per aanvraag zullen we bespreken wat wel/niet mogelijk is en past binnen de landelijke richtlijnen m.b.t. het Corona-virus.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Robert Deliën

Directeur Stichting Natuurpodium Brabantse Wal