BERGEN OP ZOOM – Het Mollerlyceum heeft donderdagochtend een cheque overhandigd aan de dj’s van 3FM van ruim €1.000,- in het kader van Serious Request.

 

De school heeft verschillende activiteiten georganiseerd om dit mooie bedrag op te halen. Zo organiseerden docenten verschillende workshops voor bovenbouwleerlingen, zoals breien, zwaardvechten, kerstballen versieren en kerststukjes maken.

Ook was er een spannende ‘treasure hunt’ door de binnenstad. Leerlingen konden aan de activiteiten mee doen, voor €5,-. Voor dit bedrag konden zij zich ook laten sponsoren.

Ook de onderbouwleerlingen komen in actie voor het Goede Doel. Zij organiseren vandaag van 16.30 tot 19.00 uur een Kerstmarkt op school waar zij zelfgemaakte spullen verkopen voor een klein bedrag. De opbrengst van de Kerstmarkt komt ook ten goede van de Serious Request actie van 3FM. Daarnaast heeft de school een eigen actiepagina https://kominactie.npo3fm.nl/actie/mollerlyceum , waar ook flink op gedoneerd wordt. Het reeds mooie bedrag van €1.026,- wordt dus nog hoger.