Op donderdag 5 december is er weer een nieuw Parkinson Café West-Brabant.

Dit keer vieren we feest, want Parkinson Café West-Brabant bestaat vijf jaar. Speciaal voor dit jubileum speelt Hans Holtslag zijn voorstelling ‘In een drieluik van tranen’. In 2007 kreeg hij (toen 47) te horen dat hij de ziekte van Parkinson heeft. In zijn voorstelling vertelt hij zijn verhaal over de ziekte van Parkinson. Aan de hand van eigen belevenissen, hersenspinsels, inzichten en fantasieën schreef hij voorstellingen en boekjes.Vanuit een bron van inspiratie en creativiteit hoopt hij anderen (niet alleen met parkinson) te inspireren de eigen situatie waar nodig om te denken en de kwaliteit van leven waar mogelijk te verbeteren. Belangrijk uitgangspunt daarbij is; dat je je ziekte hebt en niet bent!

Feest u met ons mee? U bent van harte welkom vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Het Parkinson Café West-Brabant vindt plaats in Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 in Heerle. De Schalm is gevestigd in de Gertrudiskerk, de ingang bevindt zich in de Herelsestraat. In de omgeving kunt u gratis parkeren.

 

Parkinson Café West-Brabant is een initiatief van het samenwerkingsverband van TWB Thuiszorg met Aandacht, Groenhuysen, Surplus Zorg, Bravis Ziekenhuis, tanteLouise, Van Broekhoven Fysiotherapie, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging.