(Startende) Ondernemers in de regio van Den Bosch kunnen op 3 oktober terecht bij Seats2Meet voor informatie en inspiratie over ondernemerschap.

Door middel van een informatiemarkt en diverse workshops worden zij geholpen met het opstarten van hun bedrijf of het verder laten groeien van hun onderneming. Het evenement wordt georganiseerd door Startersdagen.com, Rabobank en Interpolis.

De avond bestaat uit een informatiemarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk seminars te volgen over financiën, zelfverzekerd ondernemen, hoe je je tarief bepaalt en tips voor ondernemers. Daarnaast speelt het netwerken, verbindingen leggen en ervaringen delen een belangrijke rol deze avond.

Inspiratiesessie met Desk Dertig

Renée (30) is eigenaresse van Desk Dertig PR & Content en helpt bedrijven beter zichtbaar te zijn. “In 2015 liet ik mijn Nederlandse leven achter me om te gaan reizen, een droom van me sinds ik 15 was. In deze 3 jaar heb ik dingen meegemaakt en gezien die me hebben doen realiseren dat ik mezelf niet wil beperken tot de grenzen van ons kleine kikkerlandje en dat ik zoveel mogelijk wilde reizen wanneer het mij uitkwam. Ik begon na mijn terugkomst in 2018 direct met de zoektocht naar de benodigdheden voor een leven als digital nomad.”

Neem deel aan de inspiratiesessie en luister naar het inspirerende verhaal van Renée!

 

Aanmelden is gratis mogelijk via www.startersdagen.com/denbosch2019