Het nieuwe voetbalseizoen is al weer een paar weken onderweg maar nog steeds is MOC’17, de grootste voetbalclub uit Bergen op Zoom, op zoek naar een trainer voor een van haar jeugdselectieteams; JO17-2.

Inmiddels zijn al meer dan 20 kandidaten geïnterviewd voor de functie maar helaas nog zonder positief resultaat. “We zoeken naar een persoon die goed bij de groep en het complete begeleidingsteam van de JO17 selectie past. Deze hechte groep barst van de voetbalkwaliteiten en daarom hebben zij recht op -en behoefte aan een trainer die hen verder kan laten ontwikkelen. Ze zijn ook niet voor niets ingedeeld in de hoofdklasse en vormen het tweede team achter de JO17-1, welke dit seizoen zelfs op (4e) divisie niveau uitkomt” aldus de Technische Jeugdcommissie van MOC’17. 

Hopelijk meldt zich naar aanleiding van dit artikel een geschikte kandidaat zodat hij de huidige ad-interim trainers en begeleiders als tijdelijke oplossing kan vervangen en verder kan gaan bouwen. Mocht iemand geïnteresseerd zijn na het lezen van dit artikel of de vacature op de website van MOC’17 ( www.moc17.nl/de-club/mocjournaal  ) kan hij/zij een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch contact opnemen met de Technische Commissie Jeugd op telefoon nummers 06 280 25 105 of 0 6 40771355.

Zoals gezegd; alle verdere details over kwalificaties, ervaring, vergoeding, kleding etc. is terug te lezen in de vacature op de website van MOC’17 onder het kopje “MOCjournaal”.

 

Informatie over MOC’17

s.v.M.O.C.’17 is de grootste voetbalclub van Bergen op Zoom en profileert zichzelf als een ‘Familieclub met ambities!’. De vereniging is ontstaan uit een fusie van de Rooms Katholieke voetbal- en atletiekvereniging “Moed en Volharding  verwint”(M.E.V.O) opgericht op 17 maart 1917 en de Rooms Katholieke voetbal- en atletiekvereniging “Olympia”, beiden destijds gevestigd te Bergen op Zoom. s.v.M.O.C.’17 staat voor "Mevo Olympia Combinatie”.

Vanaf 1966 richt s.v.M.O.C.’17 zich geheel op de voetbalsport en is het uitgegroeid tot een vereniging van meer dan 1000 leden met ruim 70 teams. Binnen de vereniging hebben uiteraard ook de G-voetballers, de dames en de meisjes en de smurfen (de hele kleintjes) een plek verworven. De doelstelling van s.v.M.O.C. ’17 is: “In een gezellige ambiance met eigen jeugd sportief zo hoog mogelijk presteren.”