Populaire Youtubers op zaterdag 25 mei tijdens Volle Bak #1 – De Balluh!

Na het afronden van je eindexamen breekt een spannende periode aan. Ben je nu wel of niet geslaagd? In de tussentijd kun je maar beter een goed feestje bouwen. Op zaterdag 25 mei presenteert Young Creations, het jongerenplatform van Gebouw-T, VOLLE BAK #1 – De Balluh! 

 

Met alle examens, tentamens en het wachten op die voldoende… wil iedereen wel even ‘De Balluh!’ schreeuwen tegen school. Hop, die lesbanken uit en lekker relaxed de zomer in! Met deze editie niemand minder dan de populaire heren van STUK! Meer dan alleen bekend van YouTube, want als DJ’s breken deze jongens alle clubs en evenementen van Nederland tot de grond toe af. Ook voor niet-examenkandidaten is dit een feest wat je niet wilt missen. Verder op het affiche: Nawoddya, FlyTech en Day Kingsley. 

 

Sinds 2015 timmert STUK hard aan de weg. Waar ze op YouTube onder de naam StukTV domineren met ruim 2 miljoen abonnees, zijn ze ook in het festival en clubcircuit naam aan het maken. Met ruim 250 shows op de teller staat dit ervaren trio bekend om hun energieke liveshows met een hoog party-gehalte. STUK heeft al meerdere singles en EP’s uitgebracht met uiteenlopende samenwerkingen (o.a. Kraantje Pappie, Tony Junior en Wolter Kroes). STUK stond eerder al op Solar, Paaspop, Vestrock, Dreamfields, Dutch Valley en Festyland.

 

De leeftijd voor dit feest is 15+. Kaartjes zijn via de website van Gebouw-T te koop en kosten € 10,00. De deuren gaan om 21.30 uur open en het feest duurt tot 02.00 uur.