Luisterconcert IJssalon Emma's: Mudita

JazzBoZ organiseert in aanloop naar JazzBoZ 2019 twee sfeervolle luisterconcerten in de kelder van IJssalon Emma's. In april vond het eerste luisterconcert plaats, op zondagmiddag 12 mei staat de tweede voor de deur. Deze middag speelt het trio Mudita. Met hun warme klanken en melancholische improvisaties zijn ze in staat een breed publiek aan te trekken en samen een bijzondere sfeer te creëren. Wees welkom!

 

Jazzperience: meer dan de helft verkocht!

Op donderdagavond 13 juni komt JazzBoZ met een exclusieve avond: Jazzperience! Wat je gaat meemaken deze avond? Denk: de lekkerste muziek, onbeperkt drank, een 7-gangen diner en nog vele andere verrassingen, op een exclusieve locatie, namelijk het dak van parkeergarage De Parade. Inmiddels is meer dan de helft van de kaarten al verkocht. Mocht je deze eerste editie van Jazzperience niet willen missen, koop dan gauw je kaarten. Dat kan via deze link: https://www.jazzboz.nl/index.php/jazzperience-2019

 

JazzBoZ 2019: het programma bekend!

Soulzangeres Berget Lewis zal tijdens JazzBoZ 2019 de show stelen op de Grote Markt. Maar er is meer... Zo spelen er weer toffe acts in de Franse tuin van het Markiezenhof, mogen we de succesvolle artiest Typhoon met zijn intieme Akoestische Veranda Sessie verwelkomen, is de JazzBoZ Street Parade verder uitgebreid met jazzbands, vullen kroegen zich met muzikale acts tijdens Jazz en Route... Met andere woorden: het wordt weer een schitterende editie van dit Bergse jazzfestival, dit jaar op 14, 15 en 16 juni. Benieuwd naar de volledige programmering? Deze vind je vanaf nu op onze website. Voor alle updates rondom het programma van JazzBoZ 2019 kun je ons volgen via social media!