Er was een hertelling nodig om met zekerheid de unieke uitslag te kunnen vaststellen dat Eco-Point BV uit Halsteren, samen met Dolmans Calamiteiten Diensten B.V. beiden winnaar van de Rob Insinger Duurzaamheid Award 2018 zijn geworden.

Op basis van de internetstemmen van de afgelopen weken en de stemmen na de “pitches” tijdens het netwerkevent van Duurzaam Herstel, hadden beiden bedrijven precies evenveel punten vergaard.

 

Eco-Point BV is super trots dat zij genomineerd was voor deze duurzaamheidsprijs. De Rob Insinger Award 2018 wordt uitgereikt aan het meest duurzame bedrijf, project, initiatief of productinnovatie. Als winnaar worden gekozen is voor Eco-Point een mooie beloning voor ruim 25 jaar inzet om producten te ontwikkelen en te verkopen waardoor duizenden werknemers veiliger, duurzamer en prettiger kunnen werken.

 

Aan de Rob Insinger Duurzaamheid Award is een geldprijs van 1500 euro verbonden. EcoPoint CEO Ferry Samuels kreeg samen met Rob Meershoek, van Dolmans Calamiteiten Diensten BV de, bij de award behorende plastiek, en de symbolische cheque uit handen van Onno Sleurink.

 

Onno Sleurink merkte tijdens de uitreiking op dat de verkiezing dit jaar erg spannend is geweest. Zoals gezegd met een ex aequo uitslag voor de eerste plaats, maar met de nummers drie en vier op slechts enkele stemmen afstand. Opvallend was dat er onder de nominaties niet alleen concepten of diensten waren, maar ook concrete producten. Het is goed dat deze diversiteit er is, al zijn de diverse initiatieven moeilijk vergelijkbaar. Het is goed te zien, zo merkt Sleurink op, dat ook het aspect personeel in veel van de initiatieven belangrijk is.