Voor derde keer op rij nominatie voor beste musical 

 

Stichting BOV is maarliefst vier keer genomineerd voor de Amateur Musical Awards 2018.

De Producers, de spraakmakende productie van het afgelopen seizoen, is genomineerd voor: Beste Musical, Beste Ensemble, Beste Mannelijke Hoofdrol (Albert-Jan Verhees in de rol van Leo Bloom) en Beste Vormgeving/ Toneelbeeld. De verantwoordelijke organisatie, Stichting Amateur Musical Nederland, maakte de nominaties via Facebook bekend. 

 

Amateur Musical Awards gala

De gala-avond waarop de Musical Awards worden uitgereikt, wordt dit jaar gehouden op 10 december in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. 

 

Vakjury

Ook dit jaar bestaat de vakjury uit Jacques d'Ancona, Marianne van Wijnkoop, René van Kooten, Lone van Roosendaal, Hans Cornelissen en Arno Bremers. Pia Douwes zal net als voorgaande jaren de naar haar vernoemde Talent Award uitreiken.

 

Extra waardering

De musical werd afgelopen maart 7 keer opgevoerd in Theater de Maagd in Bergen op Zoom. Ook door het eigen publiek werd de musical goed ontvangen.  Deze nominaties zijn een mooie extra waardering!  

 

Meer informatie over de Amateur Musical Awards is te vinden op: www.ama.nl Bezoek de website voor meer informatie over Stichting BOV en de aanstaande productie: www.stichtingbov.nl