Ilse Bazen meldt ons dat Café De Markies te Bergen op Zoom heropent op 2 maart aanstaande.

Maar eigenlijk gaat dit van oorsprong oergezellige café gewoon door. Zij neemt het stokje over van Marco Geense die vanaf 1 mei een nieuwe uitdaging aangaat in "De Mexicaan". Ilse meldt ons het volgende:'Sonn, we blijven natuurlijk dat gezellige borrelcafé. Een echt borrelcafé voor de middagen, met chesterfield bankjes en gemakkelijke stoelen zodat ook de ouderen onder ons lekker kunnen zitten. Wat dat betreft doen we er alles aan om die bekende gezellige borrelsfeer te behouden.

Maar in de weekend avonden willen we meer muziek brengen. Denk dan aan live muziek, een DJ, Nederlandstalig voor de 30-, 40- en vijftig-plussers. Een gezellig muziekcafé waar iedereen het naar zijn zin heeft.'

Ilse heeft al duidelijk laten weten er enorm veel zin in te hebben. 'Weet je Sonn, dit café, dat is gewoon mijn ding weet je. Dit is wat ik echt leuk vind en ik wil er voor alle klanten iets moois en vooral iets leuks van maken.' 

Daarbij komt dat Café De Markies natuurlijk een unieke locatie heeft, gelegen onder de rook van het Markiezenhof en op het beregezellige Beurspleintje. Je kunt nu letterlijk zeggen dat Ilse weer thuiskomt.

Wij van BoZinBeeld.nl wensen Ilse en Café De Markies alle succes, enne....  proost

 

psst... Ilse heeft al laten vallen dat ze nog wel wat extra handjes in de bediening kan gebruiken. Dus zoek je iets in de horeca, op een van de mooiste pleintjes van Nederland; meld je dan eens bij Ilse in Café De Markies.