ja, daar zit je dan. Dit zou het weekend van de Krabbefoor zijn. Echter enkele wijzen in de stad vonden het nodig om dit volksfeest drie weken naar voren te trekken.

Het was een gezellig weekend maar veel minder druk dan andere jaren. En wat moet je nu op dat laatste volle weekend in juli, dat weekend dat je normaal gezien overal gezellige bandjes vindt? Ok dan, een beetje dan, zo maar nog een beetje Krabbefoor dan op het Beurspleintje.

De band One Day Flies geeft op zaterdagavond 30 juli een gratis optreden op het Beursplein in Bergen op Zoom. In dit ‘traditionele’ Krabbefoor weekeinde is het plein omgetoverd tot een openbare concertzaal. Het optreden van deze groep start al om 20.00 uur. Vorig jaar debuteerde de One Day Flies om daarna met met groot succes door Nederland te trekken. De Bergse groep richt zich volledig op songs van bands en artiesten die in hun carrière slechts 1 hit in ons land scoorden. De zesmansformatie met daarin leden uit bekende groepen zoals Glance en 666 The Nightmare. Volgens zanger Loek Verlaan is de variatie nu nog veel groter. ‘Meer nog dan voorheen putten we ook uit de jaren 80 en 90. Daarnaast brengen we tevens meer actueel materiaal.’ Zangeres Monique de Bruin werd eind vorig jaar officieel als zesde lid ingelijfd. Het optreden van de 1 Day Flies op het Beursplein in Bergen op Zoom start om 20.00 uur. De entree is vrij. Een optreden van One Day Flies trekt momenteel hele massa’s mensen. De liefhebbers weten ondertussen dat ze op een berg entertainment getrakteerd worden, maar ook op de benodigde kwaliteit.