Rotaryclub De Brabantse Wal en Stichting Vastenavend doen een laatste oproep voor de Vastenavendkwis 

 

Beste Allen, 

 

Omdat het 5e Lustrum van de Vastenavendkwis toch echt ‘een volle bak’ verdient, dachten we met het verschuiven van de Vastenavendkwis naar 26 maart as (zie onderstaande mail), een oplossing gevonden te hebben voor het drukke Vastenavend programma dat mogelijk elk kandidaat team had in februari. Hoewel er geluiden waren dat veel teams de datum van Halfvasten beter uit zou komen, moeten we tot onze teleurstelling melden dat er zich nog geen enkel team heeft aangemeld. Kennelijk is men op Half Vasten toch niet meer zo in Vastenavend stemming of zijn de agenda’s voor deze zondag 26 maart al vol.

We willen hierbij nog een laatste oproep doen aan alle teams die zich in de afgelopen jaren hebben ingeschreven om zich op te geven voor de Lustrum editie van de VastenavendKwis op 26 maart as om 14.30 in Den Enghel in Bergen op Zoom. 

 

Naast de gebruikelijke pers in Boz eo wordt deze mail ook ontvangen door de ca 25 teams die in de afgelopen jaren hebben mee gedaan. Geef je op en geef onze Lustrum editie, welke de beste en mooiste kwis tot nu toe zal worden, het publiek en de deelnemers die het verdient. 

 

Namens de Organisatie alvast heel hartelijk dank,

 

Frenk Theuns