Gratis startersdag voor (pre)starters en jonge ondernemers; door Rabobank en de Gemeente Roosendaal

 

Op dinsdag 10 mei organiseert Startersdagen.com in samenwerking met de Rabobank en gemeente Roosendaal een gratis startersdag regio Zuidwest Brabant in het Kellebeek College te Roosendaal speciaal voor oriënterende starters, starters en jonge ondernemers.

Waarom een startersdag?

80% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden alweer gestopt te zijn. Het gebrek aan een goede voorbereiding ligt daaraan meestal ten grondslag. Daardoor biedt Startersdagen.com door een startersdag Zuidwest Brabant te organiseren de kans op een goede voorbereiding. De avond wordt gevuld met een startersmarkt, seminars en plenaire sprekers. Verschillende thema’s worden behandeld op de avond, zoals klantmanagement, (online) marketing en reclame, bedrijfsbegeleiding, financieel advies en ICT.

Programma

Het programma van een startersdag ziet er als volgt uit: na de officiële opening door gastheer Marc Volleman van De Twaalfde Man Marketing Communicatie om 18:30 start de startersmarkt waar starters in gesprek kunnen gaan met bedrijven, instanties en overheden uit verschillende branches en sectoren die een starter verder op weg kunnen helpen met zaken als klantmanagement, (online) marketing en reclame, bedrijfsbegeleiding, financieel advies en ICT. Op dit moment hebben 15 kennispartners zich aangemeld om met gratis advies op de startersmarkt aanwezig te zijn. Daarnaast is er een professionele fotograaf aanwezig om gratis profielfoto’s te maken voor gebruik op social media, website, visitekaartje enzovoorts.

Hierop volgen twee ronden met presentaties, seminars of workshops. Deze presentaties dekken verschillende thema’s waar starters tegen aanlopen, zoals financiering, het bereiken van de klant, merkbescherming, een ondernemingsplan schrijven, enzovoorts.

Daarnaast worden er ook plenaire powersessies tussendoor georganiseerd, waar ervaren ondernemers hun verhaal vertellen en de starters willen inspireren. Dit alles zorgt voor een interessant en een avondvullend programma.

Aanmelden

De startersdag is op dinsdag 10 mei a.s. Iedereen is welkom vanaf 17:30 uur voor een broodjesbuffet. Het officiële programma start om 18:30 uur. Deelnemen aan de startersdag is geheel gratis. De kosten voor het broodjesbuffet bedragen €9,50 per persoon.

Aanmelden kan via www.startersdagen.com/roosendaal2016/. Hier staat ook meer informatie over de gehele avond, standhouders, seminargevers en plenaire sprekers tijdens het evenement.