Onvergetelijk Feestelijk in De Maagd

 


Heel wat artiesten van Bergse bodem treden op in Onvergetelijk Feestelijk op zaterdag 12 december in De Maagd. Deze Jubileumspecial is de vierde in een reeks ter ere van 25 jaar De Maagd. Omlijst door een sfeer die helemaal past bij de tijd van het jaar brengen ze met zang, muziek, dans, humor en theater een gevarieerde voorstelling. Iedereen is welkom, de toegang bedraagt slechts € 5 euro. Er zijn nog plaatsen vrij. Voor meer info: www.demaagd.nl of 0164 280555.

 

Met deze Jubileumspecial wil De Maagd graag haar podium bieden aan diverse artiesten van Bergse bodem. Dit zijn verenigingen en CKB cursisten, maar ook talenten die hun weg al lang hebben gevonden in de professionele theaterwereld. Ben Blom, Erol Struijk, Kirsten de Bruijn, Pieter-Bas en Valentijn de Jonge, Wilde Mossels, The MusiCompany, de CKBeentjes, Rodney den Broeder, Pim de Bruin, Koen van Dongen, Evelien Hoogeveen: dat is de line-up van Onvergetelijk Feestelijk op 12 december, aanvang 20:00 uur. Het publiek kan genieten van een avond vol songs, muziek, theater, entertainment, dans en sketches die helemaal past bij de sfeer van de naderende kerst. 

Professionals en cultuur uit de regio
Kirsten de Bruijn is zo’n talent dat na het afronden van de musicalopleiding al in diverse professionele producties heeft gespeeld, waaronder de musical Annie. Zij brengt op het Maagdpodium o.a. de musicalsong All That Jazz. Ben Blom kennen we o.a. van de Jeans shows waarvan hij jarenlang deel uitmaakte en van zijn eigen productie: Ik BEN. Hij zingt diverse liederen waaronder een duet met Evelien Hoogeveen. Ook professioneel acteur/regisseur Erol Struijk heeft zijn eigen voorstelling: De Laatste Kaarten. Daaruit brengt hij nu een scène met lied. Pieter-Bas de Jonge werkte jarenlang als acteur voor het Land van Ooit en speelde o.a. in een clip van Racoon. Ook zijn zoon volgt de theatervakopleiding en samen brengen ze een verrassende theateract. Rodney den Broeder, Pim de Bruin en Koen van Dongen volgen ieder de beroepsopleiding voor theater en treden nu voor het voetlicht in de sketch ‘Michelangelo bij de paus of Waarom Michangelo niet het Laatste Avondmaal schilderde’. The MusiCompany krijgt de hele Maagd aan het swingen bij Oh, Happy Day. De dansscènes worden gebracht door de CKBeentjes (talenten CKB klassieke dans) en door danscollectief Wilde Mossels die een preview geeft op de nieuwe productie Perfect, die in januari in première gaat.

Jubileumspecial
Onvergetelijk Feestelijk is de vierde Jubileumspecial waarmee De Maagd haar 25-jarig jubileum viert. Ook in de foyer wordt voor extra beleving gezorgd. En natuurlijk is De Maagd op die avond helemaal versierd in kerstsfeer. Kaarten kun je online bestellen of via de Theaterkassa.

 

 

Meer info over de voorstelling en de kaartverkoop op www.demaagd.nl