Zaterdag 12 december organiseert Stichting Dijkrock bij Café/Zaal de Boulevard in Hoogerheide de jaarlijkse benefiet rockavond, de Dijkrock X-Mass party!!

 

Tijdens deze avond zullen 2 bands optreden en kunt u genieten van ouderwets lekkere rockmuziek op vinyl. Er zal die avond ook een loterij worden gehouden. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan Stichting Happynezz, de organisatie in West-Brabant die geheel verzorgde en professioneel ondersteunde vakanties organiseert voor jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking: www.happynezz-wb.nl

Aanvang van de avond is 20.00uur en de entreeprijs is 10€.

 

HEATSTROKE

Zeeuwse coverband die bestaat sinds 2013. Na een tijdje voor de lol jammen begonnen de optredens. Heatstroke bestaat uit 4 muzikanten met meer dan 20 jaar ervaring. Ze hebben gekozen voor covers van “oude” hardrock met een bluesy groove, omdat ze daar zelf fan van zijn. Ze spelen niet de meest voor de hand liggende nummers. Covers van Aerosmith, Free, Saxon, Thin Lizzy, UFO, New Adventures en The Sweet staan op hun setlist. Een voorproefje kun je zien op hun eigen  YouTube kanaal. In 2014 stonden zij al eens op het Dijkrockpodium voor het open podium.

https://www.youtube.com/channel/UCKAtrXz7vD0Ff5l8PAEHLTQ

www.facebook.com/Heatstroke-382985825175501

 

LOCK STOCK

Deze Haagse formatie heeft één vereiste aan de nummers die ze kiezen: ze moeten knallen. Lock Stock speelt niet de cover nummers die we bij de meeste  blues & rock bands voorbij zien komen. Je zult heerlijke covers, zoals het bekende “roll over lay down” van status Quo - gebracht met veel energie - van het podium horen knallen. Lock Stock is opgericht ter gelegenheid van Harley-Davidson festivals in de zomer van 2015. Na deze gigs is Lock Stock doorgegaan met knallen. Lock Stock bestaat uit 4 ervaren muzikanten met een klik in de muziek, persoonlijk en op het podium.

http://lockstockcoverband.wix.com/site

www.facebook.com/lockstockband

 

ZWARTE GROEF

Twan Jansen en Kees van Hulten hebben hun passie omgezet in 'Zwarte Groef'. Zij staan voor ouderwets vinyl gerommel. Met bakken vol vinyl en een dosis zelfspot zorgen zij voor een ongeremde dansbare bak met muziek. Speciaal voor Dijkrock zal de rockmuziek deze avond de boventoon voeren.

www.facebook.com/zwartegroef