één van de oudste zaken van de regio gaat gewoon door, sterker nog het aanbod wordt fors uitgebreid.


Ik had vage geruchten gehoord over het ons als Bergs publiek ontvallen van de videotheek aan de Auvergnestraat 15 te Bergen op Zoom. Nu haal ik daar zelf ook mijn filmpjes en dus ging ik snel op pad om het laatste nieuws te vernemen. "Wij blijven gewoon open hoor Sonn." Vertelt mij Susanne. Daar ben ik wel blij om. Ik mag graag eens binnenstruinen en één of meer filmpjes van mijn gading uitzoeken. Het aanbod is gigantisch want je vindt er de allernieuwste films maar ook die oude heerlijke klassiekers. En wat dacht je van een zak popcorn of chips, en andere van dit soort dingen die de filmbeleving van je huisbioscoop alleen maar versterken?


Ik vind het ook altijd leuk hoe Ster Videotheek werk maakt van haar thema's zoals Halloween en kerstmis. De acties zijn hier ook dikwijls op afgestemd, bij voorbeeld nu met Pasen is er weer zo'n knallende actie dus wip er dit weekend beslist eens binnen.


"We gaan ook wat meer werk maken van decoratieve dingen Sonn. Denk dan aan rotspartijen, allerlei wanden zoals jungle wanden, hangende planten, beelden, tot meubilair en plantenpotten toe." Ik wordt meegetroond naar een magazijn waar ik fantastisch mooie meubelen vindt zoals op maat gemaakte tafels en stoelen die je in geen enkele standaardwinkel kunt vinden. Ik staar mensgrote beelden in de ogen. Even verder op vindt ik levensechte dieren waarvan zelfs de vacht echt aanvoelt. "Wij leveren bomen en planten, meubilair, polyester beelden en figuren of dieren, schilderijen, allerlei pluche attributen zoals poppen en dieren, muurplaten en rotsen of gewoonweg allerlei maatwerk." Ik kijk eens rond en ben een beetje beduusd door wat ik allemaal zie. Ik zie ook allerlei herkenbaars. "Haha, dat kan, want wij leveren ook aan de Efteling, Toverland, allerlei ketens en behoorlijk wat dierentuinen. We hebben zaken voor binnen, maar ook voor buiten." Ik moet gelijk denken aan mensen die ik ken en die het steeds hadden over 'iets speciaals'.  Ze zijn nog steeds aan het zoeken, maar ik durf te wedden dat ze dit nog nooit gevonden hebben.

Er is van alles op voorraad, maar ik laat me vertellen dat er ook allerlei maatwerk mogelijk is. Kijk maar eens op botania.nl en er gaat letterlijk een wereld voor je open.


Of kom gewoonweg eens naar Ster Videotheek aan de Auvergnestraat 15 en bewonder al dat fraais en laat je vooral informeren over de mogelijkheden. Je zult zeker aangenaam verrast zijn net als ik was.


Hier onder een paar foto's van hetgeen ik allemaal aantrof.