Op dinsdag 13 januari 2015 organiseert Samen in de Regio haar jaarlijkse NieuwSjaarborrel, dit jaar in de vorm een Netwerk Diner.  Het evenement vindt plaats op de locatie van de SPB in Bergen op Zoom. Tijdens deze avond staan we even stil staan bij het verleden en kijken we vooral naar de toekomst van het betrokken netwerk. Dit alles onder het genot van een heerlijke diner, bereidt door Fort Smakelijk.

 

Wanneer het toetje opgediend wordt zal Samen in de Regio het eerste exemplaar van haar nieuwe glossy uitreiken aan wethouder Yvonne Kammeijer. Hierna ontvangen ook alle aanwezigen een exemplaar van het gloednieuwe magazine. Opgeven voor het netwerkdiner kan tot 6 januari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Het evenement is enkel toegankelijk voor de partners van Samen in de Regio.  Bent u nog niet aangesloten bij het netwerk maar wilt u er wel graag bij zijn? Neem contact op met Samen in de Regio via 0164-707510 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.