Ervaren theatermakers en jonge talenten gaan de samenwerking aan in de nieuwe theaterformule: Club Sandwich. Taalkunstenaar en cabaretkenner Jan J. Pieterse treedt daarbij op als presentator. Op woensdag 7 januari vindt er een Club Sandwich plaats in De Maagd, Bergen op Zoom. Zie ook www.demaagd.nl

Theaters in heel Nederland hebben hun eigen Club Sandwich samengesteld. Op sommige podia kan het publiek ontdekken hoe een samenwerking tussen Sanne Wallis de Vries en Yora Rienstra uitpakt. Op andere plaatsen beleeft men hoe de band Zijlstra, Gerard van Maasakkers en Niki Jacobs met elkaar een muzikaal experiment aangaan. Ook zijn er theaters waar het publiek voor het eerst kennismaakt met de YouTube-sensatie Lieve Bertha of met de in Brabant wereldberoemde Karin Bruers. Er wordt onderscheid gemaakt tussen cabaret- en muzieksandwiches.

In theater De Maagd delen de volgende artiesten het podium met elkaar: Karin Bruers, Sanne Wallis de Vries en Yora Rienstra. Zij staan met elkaar garant voor een afwisselende cabareteske avond, om niet snel te vergeten.

De avonden worden gepresenteerd door taalkunstenaar Jan J. Pieterse. Hij speelde jarenlang met Frank van Pamelen in De Open Dichtshow en in Mannen van Taal. Hij schrijft voor het Haarlems Dagblad en stelt cabaretavonden samen voor diverse podia. Jan heeft in het theater reeds naam gemaakt als presentator van de Cabarestafette.

Jan J. Pieterse: “Iedere Sandwich is ook voor mij als presentator een verrassing door de altijd wisselende samenstelling van de avond met theatermakers van diverse pluimage. Daarom serveer ik steeds weer met veel plezier een andere Sandwich, die door de ruime variatie aan beleg geen tijd krijgt om belegen te worden. Ik verheug me erop al deze talentvolle podium-artiesten aan het publiek te presenteren!”