De Engels-Nederlandse band Fragment begint het nieuwe jaar met een optreden in Gebouw-T in Bergen op Zoom op vrijdag 2 januari! Met humor en interactie tijdens hun shows, is het de band gelukt om in de loop der jaren razend populair te worden. Een show van Fragment bestaat vooral uit improviseren en het spelen van verzoekjes van het publiek. Gecombineerd met veel energie en bekende covers om mee te zingen, lukt het de poprock band om de aandacht van de bezoekers te vangen.

 

Bassist Jeroen ´t Gilde, drummer Jono Fosh en zanger en entertainer Dave Marriner zorgen ervoor dat het publiek uit haar dak kan gaan op de populairste hits aller tijden. In het verleden was de band onder andere de huisband van Radio 3FM en Zwarte Cross,  en stond een aantal keren in de Nederlandse hitlijsten. Volgens Giel Beelen is Fragment niet `zomaar een coverband´; Zij geven een eigen dimensie aan het spelen van andermans nummers en maken er altijd een feestje van. Dankzij het gebruik van humor tijdens hun shows en de uitstraling van de band is Fragment één van de allerbeste live bands in Nederland.

 

Gebouw-T opent haar deuren op vrijdag 2 januari om 20:30 en tickets zijn verkrijgbaar vanaf 8,50€ in de voorverkoop (excl. Servicekosten).

 

***

Voor meer informatie over dit evenement kunt u contact opnemen met Anne-Kathrin Walter via 0164 253 122 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..