Nog geen maand geleden was landgoed De Beek getuige van een prachtig festival. Samen met Les Vedettes heeft de organisatie een evenement weggezet die zijn gelijke nog niet heeft gezien in Halsteren. Goede bands, originele entourage, vette beats, scheurende gitaren, goed eten, met een rauw randje omrande hippieachtige uitgelatenheid en verrassende activiteiten. De belofte om dé festivalsensatie te zijn van 2014, zoals op de poster stond vermeld, is waargemaakt en na vier jaar kan het festival echt zeggen dat het een plekje heeft ingenomen in de festivalwereld.

 

Nieuw tijdperk

Secretaris Joep de Koning kan inderdaad beamen dat het heel raar overkomt. Het festival zit in de lift en dan neem je met het hele bestuur zo een besluit? ‘Ja, alles staat als een huis. We hebben een groot netwerk opgebouwd, zowel bij bands, leveranciers, sponsors als vrijwilligers. De relatie met de gemeente en hulpdiensten is uitstekend en qua duurzaamheid lopen we voorop. En nog belangrijker, het bezoekersaantal is dit jaar flink gestegen ten opzichte van vorig jaar. We hebben naam gemaakt. Het is een groot succes. Tijd dus voor ons om het stokje door te geven.’

 

Enthousiastelingen

Een blik op voorzitter Bart Verboven leert dat het inderdaad goed wordt verstaan. Het volledige bestuur van De Stichting Rock over Halsteren legt zijn functie per 31 december neer, in de resterende  tijd zijn ze op zoek naar gedreven enthousiastelingen die serieus laten zien dat ze het festival verder naar grote hoogte willen brengen. Of dat individuen zijn of een organisatie, dat maakt niet uit, maar de drive, passie, originaliteit en de vaardigheid om het totaal plaatje in de gaten te blijven houden zijn ook bij het komende bestuur essentieel. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Met vriendelijke groet,

Stichting Rock over Halsteren

Rode Beuk 36

4661 VH Halsteren

Nederland
www.rockoverhalsteren.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.