Wie een concert bezoekt bij Gebouw-T, kan zomaar verrast worden met een extra uitbreiding van de avond in de vorm van een interview of een akoestische sessie met de artiest, of allebei! Gebouw-T organiseerde dit in het verleden al met onder andere Wende, Di-Rect en kortgeleden Giovanca. Aanstaande dinsdag 7 oktober is het de beurt aan Fish. Voorafgaand aan het concert kan de bezoeker een exclusief interview met de Schotse zanger bijwonen.

Fish was midden jaren tachtig de vleesgeworden superster van de symfonische muziek. Zijn charisma, diens snerpende stem en innemende teksten, maakten van Marillion haast de nieuwe Genesis. Totdat de zanger plots er vandoor ging. Na een moeilijke periode is Fish terug met een karakteristiek nieuw album. Met ‘Feast Of Consequences’ lijk hij de deur weer open te zetten naar Marillion. Soms bombastisch maar tevens erg subtiel. ,,Ik heb vooral veel tijd gestoken in de teksten. In de jaren tachtig zongen de Marillion-fans elk woord mee. Daar kreeg ik toen al kippenvel van. Ik ben nog altijd op zoek naar die momenten van kippenvel.”

Het interview wordt afgenomen door muziekjournalist Jean Paul Heck, bekend van onder andere de website muziek.nl. Bezoekers met een ticket voor het concert van Fish kunnen zich voor het interview aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor het concert zijn nog tickets verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl en www.ticketmaster.nl.