Het EK uit de maat dansen vind dit jaar plaats in Bergen op Zoom, op Senself presents Bazzookas in Gebouw-T. Senself  is een feest waar het niet alleen draait om muziek luisteren maar ook om het aanspreken van andere zintuigen. De Bazzookas zullen vrijdag 27 juni de avond compleet maken, samen met de interactieve graffiti-performance ‘Art vanuit je hart’, een initiatief van SDW.

EK uit de maat dansen

Doe mee aan de finale EK uit de maat dansen op de Sensefloor tijdens het optreden van de Bazzookas. Dit is een uitdaging, want uit de maat dansen is best wel lastig. Wie gaat er uiteindelijk met de eerste, tweede en derde prijs vandoor?

Bazookas

De skarock-band Bazzookas is in 2009 ontstaan als voortzetting van de skaband The Palookas met Van Katoen-zanger Bas Barnasconi. De eerste release was de EP 'Supervette Sixpack', die twee jaar later opgevolgd werd door het album Kaboem!. In 2012 verscheen Groeten Uit Paradiso, verpakt in een kijkdoos. In oktober 2012 speelden de Bazzookas bij De Wereld Draait Door hun single Skanken.

Art vanuit je hart

Als publiek graffiti maken met je zaklamp, dat is ‘Art vanuit je Hart’. Zij sluiten die avond op Senself presents Bazzookas het kunstproject van zeven workshops af met een graffiti-performance. Tijdens deze performance schrijft het publiek in het donker met gekleurde zaklampen. Doordat de zaklampen bewegen en de camera ‘open’ blijft staan, ontstaat er een graffiti-effect. Het resultaat wordt meteen geprojecteerd op een groot doek.

Senself

Senself is een bijzonder feest waar het niet alleen draait om muziek luisteren maar ook om het aanspreken van andere zintuigen. Een aromajockey, vj, trilvloer en foodjockey zorgen er allemaal voor dat je muziek beleeft.

Stichting Skyway

Senself is een initiatief van Stichting Skyway. Stichting Skyway is een internationaal platform dat mensen de mogelijkheid biedt hun grenzen te verleggen. Niet in beperkingen denken maar in mogelijkheden, zodat iedereen zijn of haar talenten optimaal kan ontplooien.