De opening van het EK voor G-atleten wordt op donderdag 12 juni aanstaande afgesloten met een spetterend optreden door de Koninklijke Luchtmachtkapel.

In het door het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht ontwikkelde programma “Rockin the Skies” wordt muziek verbonden aan speciale momenten van luchtmachtmilitairen. Niet alleen tijdens uitzendingen, maar ook bij oefeningen of de gewone dagelijkse werkzaamheden heeft muziek vaak een bijzondere betekenis: speciale songs voor speciale herinneringen.

Het in de lichte muziek gespecialiseerde Orkest van de Koninklijke Luchtmacht verzorgt een avondvullend optreden met spectaculaire orkeststukken en een compilatie van moderne en klassieke popsongs. U2, Sting, Queen en vele anderen zullen de revue passeren.

Het programma voor de opening in Bergen op Zoom op 12 juni 2014 “Rockin The Skies” bestaat onder voorbehoud uit onder andere: The Incredibles, Against All Odds (Phil Collins), Another One Bites The Dust (Queen) en One (U2). Het concert wordt technisch ondersteund door iNQ. Events & Management. Atletiekvereniging Spado heeft er voor gekozen om tijdens het EK zoveel mogelijk samen te werken met partners uit Bergen op Zoom en omgeving. Het concert wordt op donderdag 12 juni gehouden op de Grote Markt van 20.30 uur tot 22.00 uur.