Gebouw-T begint haar seizoen goed. Na C-Mon & Kypski en DeWolff aanstaande zaterdag, is nu ook het dance-event Dir-T Beats uitverkocht.

Dat betekent dat alleen in deze twee dagen al Gebouw-T kan rekenen op 1300 bezoekers.

Officieel wordt het nieuwe poppodium van Bergen op Zoom op donderdag 20 januari geopend. Deze avond is uitsluitend voor genodigden. Vrijdag, zaterdag en zondag is het poppodium geopend voor haar publiek. Vooral de laatste paar weken bleken de kaartjes voor vrijdag en zaterdag zeer gewild en zijn de evenementen in korte tijd uitverkocht. Voor zondag zijn geen kaartjes nodig, deze dag houdt Gebouw-T een zogenaamde ‘open dag’. Tijdens deze open dag, ‘Op de T’, genaamd, is het gehele gebouw geopend en kan er ook een kijkje genomen worden in de studio, oefenruimtes en kantoorruimtes. Daarnaast treden er vanaf ’s middags 14.00 tot ’s avonds 20.00 uur regionale bandjes op.

Het openingsweekend is slechts het begin voor Gebouw-T. Er staan al vele concerten en evenementen op het programma, waaronder DJ Mason Live op zaterdag 29 januari, Arno en Broken Glass Heroes tijdens Made in Belgium op zondag 30 januari, Rammstein tribute band Vannstein op zaterdag 5 februari en laatst werd Giovanca aan de agenda toegevoegd. Zij zal op zaterdag 9 april een bezoek brengen aan het nieuwe poppodium. De volledige agenda van Gebouw-T is te bekijken op www.gebouw-t.nl