Special guest modeontwerper Janice bij Fietsen is Fashion Event - Aangeleverd door Kees de Mooij.

Dat bij een tweewielerspeciaalzaak op een doordeweekse avond een horde vrouwen voor de deur staat te wachten, gebeurt zelden tot nooit. Woensdag 16 april was dit wel het geval bij Kees de Mooij Fietsen en Fitness. Het was namelijk de avond van het Fietsen is Fashion Event.

Maar liefst 80 vrouwen hadden zich aangemeld voor het event. . Eenmaal binnen mochten zij direct op de foto met Janice. De modeontwerper was de special guest van deze ladies night. Vervolgens konden de bezoeksters langs de verschillende stands voor leuke fiets en fashion items. Daarna was het tijd voor het Wheel of Fashion, een soort rad van fortuin. Janice wist hier als presentator een ware show van te maken en deelde verschillende mooie prijzen uit. De hoofdprijs was de door Janice zelf ontworpen Cortina fiets.

Kees de Mooij uit Bergen op Zoom organiseerde dit event samen met het lifestyle fietsmerk Cortina. Daarnaast werd het event mede mogelijk gemaakt door een aantal plaatselijke ondernemers: KEK lifestyle, Metlievde, Vivanti, Duifhuizen, Parfumerie Oerlemans, Corné Photography en Hippezaken. Tot slot verzorgde Basil de workshop “pimp your bike”.

De avond werd in stijl afgesloten met een hapje en een drankje. Natuurlijk gingen de vrouwen met een goedgevulde goodiebag huiswaarts.

www.keesdemooij.nl
www.cortinafietsen.nl