De allerkleintjes op naar de Noord- en Zuidpool

Stadstheater De Maagd had dit keer wat in petto voor de allerkleinsten onder ons. De eerste editie was al op zondagochtend om 09:30 uur. Schoorvoetend kwamen de eerste kleine mannekes en vrouwkes samen met hun ouders het podium op. Deze tentoonstelling was speciaal voor de peuters vanaf 1jaar + opgezet, en de kids zaten midden op het podium tussen alle attributen in. 

Sommige kinderen vonden het wel heel spannend en bleven bij pappa of mamma zitten. Andere gingen echt op avontuur en zwermden uit over het podium, naar een iglo of een ijsberg, een wak waarin gevist kon worden, kortom alles wat je maar op één van de polen kunt vinden. En het was koud, de kinderen bibberden mee toen het de artiesten het liedje ‘Het is koud’ inzetten. 

Twee jongedames en een jongeheer hadden vanaf het eerste moment de aandacht van de kleintjes. Met poppen, dans, lied en spel wisten ze de kinderen te vermaken. Met een dergelijke voorstelling houdt De Maagd zich aan haar belofte om een huiskamer te worden voor een heel breed publiek. De kinderen en de ouders vonden deze ochtend in ieder geval zeer geslaagd: chapeau!