Bekóór en CKB De Maagd zorgen voor unieke beleving - Bekóór bestaat dit jaar 5 kaar en dat zullen we weten. Om het feestelijk te vieren was men voor het hoogste Bergse podium te gaan: De Maagd. Het koor bracht prachtige nummers ten gehore, passend bij deze tijd van het jaar. Dit Bergs gezelschap telt maar liefst vijftig mannen en vrouwen die onder de bezielende leiding van muzikaal leider Pierre van Broekhoven tot grote prestaties komt. 

Het werd een middag vol verrassingen. Na een aantal prachtige liederen werd het publiek verdeeld in vier groepen. De presentator wist het mooi te brengen:”U krijgt cadeautjes uitgereikt om van te smullen.” Voorts verschenen er gastheren en dames met vier kleuren paraplu. Die stonden symbool voor de 4 groepen, en zo begaf het voltallige publiek zich op weg door het gebouw De Maagd. 

Niet voor niets was Bekóór de samenwerking met CKB De Maagd aangegaan. De toeschouwers werden verhaald op dans en muziek van leerlingen van het CKB. Zo werd het een uiterst boeiende middag. Maar natuurlijk ging met na de pauze weer vol voor het koor zelf. Dit vijfjarige jubileum werd door het koor aangegrepen om nog maar eens de kwaliteit en het enthousiasme te tonen waarmee het elk publiek wil vervoeren.