Ik ben er best wel trots op. Mijn bundel gedichten gecombineerd met foto’s is gereed en heet ‘Scherm, mijn Venster’.

Voor de geïnteresseerden is er inmiddels een mogelijkheid om in te tekenen zodat ze als één van de eersten dit boek bemachtigen. Om dat te doen volg de link www.plushommespublishers.nl

Ik hoop dat ik er in ben geslaagd om momenten te vangen in foto’s en gedichten op een wijze zodat de lezer deze momenten ook kan proeven en voelen. Een boek zelf uitbrengen is tegenwoordig behoorlijk duur, maar helaas noodzakelijk omdat uitgeverijen slechts nog willen investeren in de gevestigde orde of de zoveelste BN’er die een boek uitbrengt. 

De laatste twee pagina’s van mijn boek zijn nog leeg. Hierbij biedt ik potentiële sponsors de mogelijkheid om hun naam in het boek te krijgen. Zelfs is er de mogelijkheid dat je een aantal van de bundels krijgt die gebruikt kunnen worden als relatiegeschenk met de feestdagen. Je bent dan in ieder geval verzekerd van een uniek relatiegeschenk dat afsteekt bij de gangbare geschenken. Op deze wijze probeer ik een bijdrage te krijgen in de kosten voor het laten drukken van de bundel. Misschien zijn er geïnteresseerden die eens over de mogelijkheden willen praten.  Neem contact op met Sonn Franken - 06 247 022 74

Vooraf:

 

Al lang speelde er een idee in mijn hoofd om momenten te ‘vangen’. Het betreft die momenten die indruk op me maakten. Ze brachten een glimlach op mijn gezicht, gaven me een blik op schoonheid of troffen me diep. In deze bundel leg ik een aantal van die belevingen vast in teksten en foto’s. Deze hoeven niet noodzakelijkerwijs een verband met elkaar te hebben. Het zijn veelal foto’s die ik zelf speciaal vind, die een bijzonder gevoel bij me oproepen, of het zijn teksten die ik het papier heb toevertrouwd teneinde ‘iets buitengewoons’ te kunnen vangen. De combinatie van foto en tekst versterken de emotie die ik probeer terug op te roepen.

 

Fotograferen is pas laat een passie van me geworden. Maar het is een tool geworden die me helpt om de vele indrukken, die het leven mij biedt, te registreren en te bewaren zodat ik er later nog eens van kan genieten. Evenzo heb ik de drang om in woord te bewaren wat mij raakt. In het verleden schreef ik vaak in rijmvorm. Echter, dit resulteerde veelal in geknechte vormen van welhaast rijmelarij die onnatuurlijk overkwamen. Bovendien beperkte het mij in de vrijheid om mijn indrukken en gevoelens zo op te tekenen dat ik het gevoel had dat ze echt van mezelf waren.

 

Deze bundel biedt oud en recent werk. Maar omdat dit de eerste bundel van mijn hand is zou je toch kunnen spreken van nieuw werk. Ik hoop dat diegene die het oog waagt zijn of haar eigen emoties vindt in wat ik hier heb vastgelegd.