Ambassadeurs & Actieve schaatsers - Dat is wat StaBoZ zoekt voor de komende tijd op de Bergse ijsbaan.

Extra bijzonder dit jaar zijn de IJSTIJD!- Winterspelen, exclusief voor IJSTIJD! banen.

De winter van 2014 is een bijzondere. In februari zijn immers de Olympische Winterspelen. Onze topschaatsers gaan dan voor goud in Sotsji. Hoe cool is het om zelf eens mee te doen aan de Winterspelen? Dat kan dit jaar! Op alle 22 IJSTIJD!-banen in Nederland en dus ook bij ons worden de voorrondes van de IJSTIJD!-Winterspelen georganiseerd. Alle banen vaardigen één team af voor de landelijke IJSTIJD!-Winterspelen die begin februari plaatsvinden.

Wie zoeken wij?

Jongens en meisjes tussen de 10 en 12 jaar voor de ploegenachtervolging en

Jongens en meisjes van 13 en 14 jaar voor ijshockey.

Wil jij kans maken om lid van het team te worden dat de Kerstijsbaan afvaardigt naar de landelijke IJSTIJD!-Winterspelen in februari 2014 op de coolste baan van Nederland: het Olympisch Stadion in Amsterdam?

Meld je dan nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook de lokale KNSB vereniging De Striene uit Breda is dit jaar actief betrokken bij de Kerstijsbaan.

Wat doet de ambassadeur van IJSTIJD!?

De ambassadeur is het gezicht van de ijsbaan! Jij zorgt dat mensen enthousiast worden over schaatsen en dus naar de ijsbaan komen. Als echte schaatsfan ben je natuurlijk ook zelf veel op de baan te vinden. Via social media kun jij iedereen op de hoogte houden van nieuwtjes. Je taken als ambassadeur stoppen niet in Bergen op Zoom. Je wordt ook vlaggendrager en aanvoerder van jouw team tijdens de landelijke IJSTIJD! Winterspelenfinale die plaatsvindt in februari 2014. Er zijn leuke extra’s verbonden aan het ambassadeur zijn. Je krijgt een echte trainingstrui, je mag gratis de Kerstijsbaan in Bergen op Zoom op en je mag eind december een bezoek brengen aan het KNSB Kwalificatietoernooi in Thialf Heerenveen, waar de Nederlandse topschaatsers hun plekje moeten verdienen voor de Olympische Winterspelen in Sotsji. Bovendien mag je meedoen aan een clinic van Sven Kramer, hoe cool is dat?

Wil jij IJSTIJD! Ambassadeur worden?

Ambassadeur zijn is hartstikke leuk! Overleg met je ouders/verzorgers voordat je je opgeeft.

Stuur een e-mail met foto, korte omschrijving van jezelf en de reden waarom JIJ die IJSTIJD!-vertegenwoordiger van de Kerstijsbaan in Bergen op Zoom moet worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding volgt een uitnodiging voor een bijeenkomst waar de IJSTIJD!-ambassadeur wordt gekozen.

 

Houd zondag 1 december vanaf 11.00 uur vrij want dan is de IJSTIJD!-ambassadeur samen met alle IJSTIJD!-ambassadeurs uitgenodigd bij de KNSB in Utrecht.