Afgelopen vrijdag is tijdens de Goede Doelenavond van Stichting Roparun bekend geworden welke stad in 2013 de meest feestelijke doorkomst had. Nadat de Roparunteams hun voorkeur hadden aangeven, werd dit jaar naast Zele (eerste prijs) en Ossendrecht (tweede prijs) ook Bergen op Zoom weer in het zonnetje gezet. Het warme onthaal in Bergen op Zoom werd door de teams beloond met een derde prijs.

Voor de drie steden met de meeste stemmen stelt de stichting Roparun een prachtig bedrag beschikbaar. De stad die de eerste prijs wint, ontvangt 50.000 euro. De tweede en derde prijs bedragen respectievelijk 25.000 en 12.500 euro.

Samen met wethouder Arjan van der Weegen namen Els Baarends en John Verkaart van de Vereniging Roparun doorkomst Bergen op Zoom dankbaar en trots de cheque in ontvangst. Saskia Mahieu en Karlijn Stoel van team SasKa uit Bergen op Zoom mochten de cheque overhandigen. De Vereniging Roparun doorkomst Bergen op Zoom zal de gemeente adviseren over mogelijke goede doelen om het geldbedrag aan te besteden.

 

Volg de Roparun nu ook op Facebook

Wilt u meer weten over de doorkomst van de Roparun in Bergen op Zoom? Kijkt u dan eens op www.roparunbergenopzoom.nl of volg ons op www.facebook.com/RoparunBoZ.