De commissie Sportverkiezingen Bergen op Zoom doet een dringende oproep om kandidaten aan te melden voor de verkiezingen van de sportman,  -vrouw, - ploeg, -vrijwilliger en -senior van Bergen op Zoom 2013 en de Christ van Wijk aanmoedigingsprijs voor jong talent. Dat kan tot 1 november.

Henk Snepvangers:”De commissie Sportverkiezingen heeft op dit moment voor iedere categorie slechts enkele  aanmeldingen binnen en hoopt dat sportliefhebbers nog eens  goed rondkijken op de club of in de omgeving naar buitengewone sportprestaties van sporters uit  de gemeente Bergen op Zoom. Wij willen graag kunnen kiezen uit een aantal toppers. Kom dus snel in actie!”

De 37e editie van de Rabobank Sportverkiezingen op 19 december in Gebouw-T wordt een avond met muziek en sport waar sporters en sportliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten. Met de verkiezingen wil de Gemeente Bergen op Zoom sporters met een bijzondere prestatie eren en sporten en bewegen stimuleren.

Kijk op www.sportverkiezingenboz.nl naar de voorwaarden en meld hem of haar snel aan. Het inschrijfformulier is te vinden op de site van de sportverkiezingen.

Het gaat om prestaties geleverd in de periode van 1 november 2012 tot 31 oktober 2013. Kandidaten kunnen zichzelf aanmelden, maar de aanmelding kan ook gebeuren door bestuurders, trainers, familie of andere betrokkenen.

-------------------------------------------

Voor vragen kunt U bellen met Henk Snepvangers, Commissie Sportverkiezingen Bergen op Zoom.

Telefoon 06 55825781


De commissie Sportverkiezingen kiest jaarlijks de sportvrouw, - man, - ploeg, seniorsporter en vrijwilliger van het jaar en moedigt een sporter aan met de Christ van Wijk Aanmoedigingsprijs. In 2013 voor de 37e keer. De verkiezingen zijn in 1976 voor het eerst georganiseerd. De commissie bestaat uit zes personen en is geïnitieerd door de gemeente Bergen op Zoom om de sporttitels in Bergen op Zoom te bepalen en de uitreiking te organiseren. De commissie werkt met subsidie van de gemeente en met bijdragen van sponsoren.