Ieder jaar  zijn weer veel cursisten van het  Creatief Centrum Halsteren in de weer om mooie creaties te maken ter ondersteuning van diverse goede doelen. Dit jaar is voor  de Zonnebloem afdeling Halsteren gekozen. Op vrijdag 30 augustus  wordt hiervoor, tijdens de open avond in de Wittenhorst te Halsteren, een loterij gehouden, iedereen is hierbij van harte welkom tussen 18.30 tot 21.30 uur.

 

Mooie prijzen

Een van de topstukken van de loterij is een quilt die helemaal met de hand door alle cursisten is gemaakt. Deze past op een eenpersoonsbed en het is een ware aanwinst. Maar er kan ook kans gemaakt worden op een schilderijtje van de Vastenavond in Bergen op Zoom en handgemaakt aardewerk. Dubbel winst dus, voor zowel de winnaars als voor het goede doel!

 

Creatief centrum

Het Creatief Centrum Halsteren is al bijna 30 jaar een begrip. Er worden cursussen gegeven voor jong en oud.  Of je nu een nieuwe taal wilt leren of je eigen schilderij wilt maken , het Creatief Centrum Halsteren biedt het allemaal aan. Tijdens de open avond worden verschillende cursussen gedemonstreerd en alle docenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

 

De Zonnebloem afdeling Halsteren

De Zonnebloem  is een landelijke organisatie met verschillende afdelingen,zo ook in Halsteren.

Iedereen kent wel de bootreizen van de Zonnebloem, maar ze doen veel. De afdeling uit Halsteren bestaat uit ongeveer 20 vrijwilligers die 100 gasten bezoeken. Dit kunnen oudere mensen zijn maar ook mensen die behoefte hebben aan af en toe een praatje of om mee te kunnen doen aan een van de activiteiten die er het hele jaar door worden georganiseerd.

Dit wordt allemaal door vrijwilligers gedaan. Om deze afdeling wat meer te ondersteunen is de verloting dit jaar voor de afdeling Halsteren.

Voor meer informatie over de Zonnebloem te verkrijgen zullen zij ook aanwezig zijn op de open avond.

Een mooi initiatief dat zeker de moeite waard om een lot voor te kopen.