De bandwedstrijd van Gebouw-T, T-Strijd, heeft inmiddels twee succesvolle edities achter de rug. Ook komend seizoen gaat Gebouw-T de bandwedstrijd organiseren. De inschrijvingen voor T-Strijd zijn inmiddels gestart.

T-Strijd richt zich op bands uit de regio West-Brabant, Zeeland en Antwerpen. Voorgaande edities zijn achtereenvolgens gewonnen door Noble Tea uit Antwerpen en Collapsing New People uit Willemstad. Bands met eigen repertoire uit regio West-Brabant, Zeeland en Antwerpen kunnen zich tot 1 oktober via de website van Gebouw-T inschrijven. Een professionele jury kiest na 1 oktober uit alle inzendingen 16 bands die doorgaan naar de voorrondes in Gebouw-T. Uiteindelijk nemen vijf bands het tegen elkaar op in de finale.

Alle finalisten krijgen een live audio- en beeldregistratie van hun optreden in de finale. De winnaar wint onder andere een optreden in Gebouw-T of op het Op De T Festival. Daarnaast krijgt de winnaar 5 dagen opnametijd in de studio van Gebouw-T.

Meer informatie over T-Strijd is te vinden op www.gebouw-t.nl. Hier is tevens het inschrijfformulier terug te vinden. T-Strijd wordt mede mogelijk gemaakt door Bax-Shop.nl en Rabobank Markiezaat.