IFC1 was de tegenstander, die DOSKO afgelopen zondag bezocht. De Bergse club strijdt nog steeds op een toppositie in de competitie. Maar om daar te blijven moet er wel gewonnen worden. En dat bleek erg lastig. De felle wind was niet echt in het voordeel van mooi voetbal. Het was moeilijk om een strakke pass te geven. Dat gold voor beide partijen. DOSKO verzuimde om echt gebruik te maken van de vleugels, en het midden was goed bezet door de ploeg uit Eindhoven. De counter van de bezoekers bleken ook erg gevaarlijk, want eerlijk bekend waren de aanvallen van de tegenstander giftiger dan die van de Bergenaren. Het was geen mooie wedstrijd maar DOSKO kreeg in de 2e helft loon naar werken toen ze met 1 - 0 voor kwamen. Lang leek het er op dat de overwinning binnen was. Helaas voor de Bergse ploeg kwam IFC in de allerlaatste minuut op gelijke hoogte door een late goal. En die eindstand was niet eens zo onverdiend.