Breakdance, rap, beatbox of toch turntablism?

 

Bij Kicks and Snarez maakt het niet uit welk element van hip hop je tof vindt, want ze komen allemaal voorbij! Kicks and Snarez vindt plaats op vrijdag 18 september in Poppodium Gebouw-T en brengt een combinatie van de grootste talenten en gevestigde namen in de Nederlandse hip hop scene.

 

De organisatie Kicks and Snarez is eind 2013 ontstaan in Roosendaal, waar sindsdien enkele succesvolle events in het voormalige Café de Heksenketel plaatsvonden. Op deze events stonden liveoptredens van rappers centraal, maar bovenal een gezellige sfeer zoals men die kent van de jaren ’90 hip hop feesten. Nu komt Kicks and Snarez dus ook naar Bergen op Zoom: nog groter, nog uitgebreider en met als locatie het mooie poppodium van Bergen op Zoom.

 

Op 18 september zal de Rotterdamse rapper Winne, bekend van zijn nummers met miljoenen Youtube views en samenwerkingen met onder ander Henny Vrienten en Fresku, als hoofdact op het podium staan. Daarnaast zijn er rapoptredens van de uit Bergen op Zoom afkomstige Braz, Unstoppable Knight en McGyver & Rickz. Hiernaast zal het beatbox optreden verzorgd worden door Creatiffx (uit Halsteren) en Theking, het breakdanceoptreden door The Next Generation en de Turntablismshow door G.I. José. Tot slot zal er ook nog een wedstrijd plaatsvinden voor beatproducers georganiseerd door het Rotterdamse Beatbakkers. Ervaar deze ouderwets gezellige Hip Hop sfeer zelf, 18 september in Gebouw-T!

 

 

Tickets verkrijgbaar via www.kicksandsnarez.nl/tickets