Vrijdag aanstaande is het weer zo ver, alweer drie weken na de laatste editie!

 

Maar gelukkig hebben de we foto’s nog! Was jij erbij om er een mooi feestje van te maken? Zo niet, dan heb je zeker wat gemist!

Het was nog even spannend of de zon zou stralen zoals alle voorgaande edities, maar de weergoden waren weer goed gezind!
Het Markiezenhof werd omgebouwd tot een van de mooiste borrellocaties tot nu toe. Sfeervol uitverlicht door een van onze partners, Focus Events. Omdat er meer bij komt kijken dan je denkt staat Focus Events voor je klaar als ondersteuning bij de organisatie van evenementen. Te weinig tijd, maar staat er wel een event op de planning? Focus Events heeft meer dan genoeg ervaring om de gehele productie op zich te nemen.

Gelukkig ben jij goed op de hoogte van de borreldata, iedere TGIF zie je ze op de shirtjes gedrukt staan! Super handig en het ziet er nog eens leuk uit ook! Dit mooie drukwerk danken we aan Youngpack. Daar werken ze aan de ontwikkeling duurzame en milieuvriendelijke verpakkingen. Ze zijn van meerdere markten thuis, ook borduren van textiel kun je aan ze overlaten. Sla je graag een balletje? Bij Youngpack hebben ze perfecte shirts voor golfers.

We hebben dit jaar gelukkig nog twee borrels te gaan! Ben jij er weer bij aankomende vrijdag 18 september? TGIF staat deze keer gepland in het Anton van Duinkerken Park. Een mooi stukje groen wat een beetje vergeten lijkt. Heb jij er al zin in? We hebben we weer een vette act voor je klaarstaan SKEFDELUXE komt de decks lam draaien! Poets die dansschoenen maar op zodat je klaar bent om je beste moves eruit te gooien. Onze resident DJ’s laten weer heerlijke deephouse klanken uit de boxen klinken.
Fun Cooking komt de magen vullen door de heerlijkste gerechten klaar te maken op de Green Egg. Green watte? Kom maar gewoon proeven! Je zult versteld staan!

TGIF heeft hierna nog een editie te gaan. Wil je erbij zijn! Wacht niet langer, meld je aan. Heb je nog geen VIP arrangement genomen, baal je hiervan? Dit is je laatste kans om een tafel te boeken! De vorige editie waren dit de bedrijven die je voor gingen: Aangenaam BoZ, Orange Solar, RMT design, PION, Focus Events, Fakops en Anderz Advocaten

De een na laatste borrel is in zicht en daarmee ook bijna de laatste nieuwsbrief. Wat vond je ervan? Killing om te lezen? Iets gemist? Laat het ons weten, volgend jaar pennen we er weer vrolijk op los en jouw mening telt!

Vrijdag 18 september, 16.00 uur locatie: Anton van Duinkerken Park! Hapjes, drankjes, dansjes, kletsen, netwerken. Kortom, TGIF!

Work hard, Play hard!
Team TGIF