Ruim 180 activiteiten in heel Noord-Brabant 

 

12 t/m 17 maart 2018 

 

Maandag 12 maart start de Week van Zorg en Welzijn. Ruim duizend locaties van zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openen tijdens deze week hun deuren voor het grote publiek. Olympisch kampioen Maarten van der Weijden is dit jaar wederom ambassadeur van de jaarlijkse Week van Zorg en Welzijn. 

 

Kick-off

Op zondag 11 maart verzorgt Maarten van der Weijden bij Amarant in Rijsbergen de landelijke aftrap van deze week. Hij zal in de 14 zorgregio’s in Nederland overal een half uur zwemmen bij een zorg- en welzijnsorganisatie. Van Groningen tot Limburg en van Zeeland tot Utrecht: Maarten gaat overal langs! In totaal is hij ruim 24 uur bezig met deze tocht. Hij laat op deze manier de diversiteit en dynamiek van zorg en welzijn zien. Ook zorg gaat immers 24/7 door!

 

Maak kennis met kunde

Thema dit jaar is: ‘Maak kennis met kunde’. Zorg- en welzijnsorganisaties laten zichzelf tijdens deze week graag aan u zien door het organiseren van diverse activiteiten. In Noord-Brabant vinden ruim 180 activiteiten plaats.

Bezoekers kunnen bijvoorbeeld een kijkje nemen in de keuken van een zorgorganisatie, speeddaten met collega’s uit het vak, de sfeer van een afdeling opsnuiven, een rondleiding krijgen en diverse presentaties/bijeenkomsten bijwonen.

 

Vacatures en vrijwilligers

Veel zorg- en welzijnsorganisaties zoeken nieuwe medewerkers. Geïnteresseerd in een (vrijwilligers)baan binnen de sector? De Week van Zorg en Welzijn is hét moment om eens binnen te lopen bij een zorg- of welzijnsorganisatie en vragen te stellen aan medewerkers. 

Op www.weekvanzorgenwelzijn.nl/brabant  vindt u een overzicht van alle activiteiten in Noord-Brabant tijdens de Week van Zorg en Welzijn 2018.