Samen in de Regio heeft binnenkort een online platform waar vraag en aanbod voor beschikbare ruimtes samenkomen.

 

Het Makelpunt Brabantse Wal brengt de vraag en het aanbod van ruimten voor culturele en maatschappelijke activiteiten in de regio Brabantse Wal samen. Het is de centrale plaats voor inwoners en organisaties die op zoek zijn naar een accommodatie of een ruimte willen aanbieden.

Waarom het Makelpunt?

Het doel van het Makelpunt Brabantse Wal is het samenbrengen van ruimtezoekers, initiatiefnemers en ruimteaanbieders zodat locaties beter kunnen worden benut er nieuwe samenzweringen ontstaan. Het Makelpunt Brabantse Wal is onafhankelijk en heeft geen winstdoelstelling het is bedoeld als faciliteit voor inwoners, ondernemers en organisaties.

Hoe werkt het Makelpunt?

Het Makelpunt Brabantse Wal is een digitaal platform dat 24 uur per dag vraag en aanbod van ruimten in de Brabantse Wal bij elkaar brengt. Het kan gaan om het eenmalig aanbieden van uw accommodatie voor bijvoorbeeld een workshop of vergadering. Maar ook om terugkerende activiteiten zoals, sport, cursussen of bijeenkomsten.

Makelpunt Brabantse Wal is een dashboard met gegevens van bestaande en beschikbare ruimtes en gebouwen.  Via de website www.makelpuntbrabantsewal.nl kunnen bedrijven, maatschappelijke instellingen en particulieren hun beschikbare ruimte(s) aanbieden en voorzien van een aantal criteria. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grootte van de beschikbare locatie, welke voorzieningen er zijn etc. Om gebruik te kunnen maken van de aanbodsite Makelpunt Brabantse Wal dient u een lidmaatschap af te nemen. Het Makelpunt Brabantse wal houdt haar databank actueel, maar aanbieders zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen gegevens op de website. Hoe completer, des te meer kans op een snelle match!

Reserveringen en vragen komen rechtstreeks bij de verhuurder van de accommodaties terecht. Op deze manier worden vraag en aanbod op een snelle, eenvoudige manier bij elkaar gebracht.

Ook een ruimte of gebouw aanbieden?

Wilt u ook uw accommodatie op de Brabantse Wal aanbieden? Of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Diana Trentelman voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0164-707510