Zorgboerderij Power to Get Up is een professionele zorgboerderij, gericht op het welzijn van mens en dier.

 

Haar miniatuurpaardjes en grote paarden vormen samen het hart van de zorgboerderij te Bergen op Zoom.

Power to Get Up biedt diverse programma’s aan voor jong en oud gericht op re-integratie, stress, burn-out en bipolaire stoornissen. Maar ook voor angst, bedrijf coaching en faalangst kunt u bij hen terecht. Op de zorgboerderij wordt hard gewerkt, vaak bestaan activiteiten uit klusjes in en om de boerderij, dagelijkse verzorging van de dieren en natuurlijk paardrijden.

Surprise suprise
De tweede week van augustus stond in het teken van ‘verassingen’ bij Power to Get Up. Via Samen in de Regio werd de zorgboerderij voorzien van een echte Ola vriezer. De vriezer, welke overbodig was geworden bij Cargill kreeg op deze manier een zogeheten tweede leven. Het agro-industriële bedrijf kwam de Ola-vriezer persoonlijk bij Tamara afgeven.

 

Vervolgens kreeg Power to Get Up nog een verassing. Betrokkenen doneerden een geldbedrag zodat de Ola vriezer gevuld kan worden met lekkere ijsjes. “We zijn iedereen allemaal heel erg dankbaar! Mijn eerste doel in de vakantie is ijsjes kopen!”, aldus Tamara Langenberg, eigenaresse zorgboerderij Power to Get Up.