"Veel activiteiten, dat gaan we brengen Sonn."

 

 

Marco zit met een brede grijns aan een tafeltje als hij me dit vertelt. Samen met zijn vrouw Ilse hebben ze nu een kleine poos het stokje over genomen van Brigitte en Toon. Het is nog steeds dat gezellige bruine café, maar Marco en Ilse zetten er toch ook hun eigen persoonlijke stempel op.

 

"Het begint op 26 april als we een 'Kingsnight Party' houden met vanaf 20:30 uur DJ Soular. Ook op Koningsdag zelf kun je gewoon bij ons terecht natuurlijk. We verwachten dat het gezellig druk wordt als altijd. Daarnaast wordt een oude traditie weer in het leven geroepen: we houden op 1e pinksterdag 15 mei weer een autopuzzelrit.  Hij is al uitgezet en ik kan zeggen, het wordt een spannende." Ik hoor van Marco dat je via facebook of aan de bar kunt inschrijven. Voor 15 euro per persoon wordt het een geweldige dag.

 

Maar aan Marco te zien is de koek nog niet op. "Nee, we gaan gewoon door, op tweede pinksterdag wel te verstaan. We zijn om 05:00 uur al geopend voor een lekker bakkie koffie met wat lekkers." Ik kijk Marco eens verbaasd aan, koffie?  Gelukkig laat de uitbater van Café De Markies me weten dat er ook 'andere' drankjes geschonken worden op deze dag dat de Roparun al vroeg door onze stad loopt en fiets.

 

 

Enfin, we weten weer waar we naartoe moeten; Café De Markies dus!