Ans Goorden heeft ons weer veel te melden:

 

Rob & Emiel: Da’s Sterk – vrijdag 22 april 20:00 in De Maagd >

Een mix van mentalisme en cabaret. Van elk verkocht kaartje doneert het duo een deel aan Make-A-Wish waar ze ambassadeur voor zijn.

 

Buurman & Buurman worden beroemd – zaterdag 23 april 14:00 + 16:00 in De Maagd >
Nieuwe familieshow voor kinderen vanaf 3 jaar

Iris de Koomen, Margriet Verzijl & Marco de Souza – zondag 24 april 15:00 in Hofzaal Markiezenhof >
Op oude instrumenten spelen deze professionals hofmuziek uit Engeland, Spanje en Nederland
Organisatie: Stichting Musica del Seicento i.s.m. het Cultuurbedrijf

Meer info op www.demaagd.nl

Snel, verrassend en confronterend met een knipoog. Da’s Sterk is de enige theatervoorstelling met een eerste, tweede én derde helft! Da’s Sterk, toch? Door in één show een combinatie te maken van magic, theatrale acts, stand-up comedy en cabaret, laten Rob & Emiel u een avond beleven met een intens gevoel van verwondering en sterk vermaak.
Was u al eerder te gast bij Rob & Emiel dan weet u al een beetje wat u kunt verwachten, maar deze keer in overtreffende trap. Bent u nog nooit bij een show van deze heren geweest? Ook u zult de zaal verlaten met de gedachte: ‘Da’s Sterk!’
Rob & Emiel traden met hun shows op in tientallen landen en waren o.a. te gast bij DWDD, Pauw & Witteman en vele andere programma’s. Elk theaterbezoek steunt tevens het goede doel: Rob & Emiel zijn actief ambassadeurs van Make-A-Wish Nederland en doneren van ieder kaartje een deel aan deze stichting.

Wie droomt er niet van om beroemd te zijn? Buurman & Buurman lijkt het fantastisch. Mensen herkennen je op straat. Je mag handtekeningen uitdelen. Iedereen wil met je op de foto. Wat wil je nog meer! De Buurmannen gaan er alles aan doen om beroemd te worden en gebruiken hiervoor al hun klustalent. Want om een beroemde voetballer te worden, moet je er wel voor zorgen dat het publiek je kan aanmoedigen vanaf een mooie tribune. En als je een beroemd model wilt worden, moet er een stevige catwalk komen.  En dus gaan Buurman en Buurman aan de slag en knutselen en timmeren ze er gretig op los. Totdat blijkt dat je met muziek het allerberoemdst wordt. En dan wordt het echt leuk, want Buur en Buur gaan optreden! De liedjes zijn geschreven door taalkunstenaar Ivo de Wijs. Cabaretier Jelle Kuiper schreef de teksten en regisseur Bruun Kuijt maakte er, net als bij de twee eerdere producties, een echte slapstickmusical van!