Vereniging St. Cecilia Eensgezind uit Halsteren is opgericht in 1881 en bestaat uit een harmonieorkest, opleidingsorkest en drumband.

 

Het harmonieorkest bestaat op dit moment uit 40 enthousiaste, musicerende leden, van jong tot oud. Harmonie Sint Cecilia Eensgezindheid speelt op het niveau van 3e divisie en wil zich de komende tijd handhaven op dit muzikale niveau en wellicht in de toekomst verbeteren. Wij zoeken een dirigent die door kennis, uitstraling, enthousiasme, sociale vaardigheden en discipline in staat is muzikanten van diverse niveaus (muzikaal / leeftijd) te binden, iets kan leren en in een goede sfeer met veel plezier samen muziek te laten maken.

Onze leden worden opgeleid middels een eigen interne opleiding. De harmonie repeteert op dinsdagavond van 20.00-21.30 uur in zaal Tivoli in Halsteren.

 

Bent u geïnteresseerd?  Kijk dan op onze website  www.harmoniehalsteren.nl of Facebook voor de profielschets en solliciteer op deze prachtige baan. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..