Bent u opzoek naar een baan, leerwerkplek, een stage of wilt u zich graag inzetten als vrijwilliger? Dan bent u van harte welkom donderdag 3 maart op de Werkbeurs XXL  in de Stoelemat te Bergen op Zoom.

 

Van 13.30 uur tot 16.00 uur kunt u terecht bij diverse bedrijven uit verschillende sectoren.

De Werkbeurs XXL is een podium waar werkgevers en werkzoekenden bij elkaar komen. Bepaalde sectoren zijn tijdens de beurs aanwezig, zoals: Techniek, Bouw, Transport en Logistiek, Bouw en Infra, Productie en Groen. De meeste banen worden aangeboden vanuit  uitzendorganisaties, zij vertegenwoordigen vele bedrijven en zijn voor u als werkzoekende, het eerste aanspreekpunt. Er is 1 aanbieder aanwezig met banen in de zakelijke dienstverlening (HBO-niveau) en 1 aanbieder met werk in het buitenland.

 

Wederom is Eures/VDAB present, zij vertellen u tijdens een workshop van 45 minuten meer over het werken over de grens.

Deze bijeenkomst gaat van start om 14.00 uur en om 15.00 uur.

 

Een extra dimensie
Nieuw dit jaar is het Participatieplein, onderdeel van de Werkbeurs XXL. Op het plein kunt u terecht voor het aanbod van vrijwilligerswerk, leerwerkplekken en/of stageplaatsen. Deze editie is ook het scholingsplein een nieuwe toevoeging. Hier bieden organisaties hun (om)scholingsaanbod aan.

Houdt u er wel rekening mee dat wanneer u een uitkering heeft, u altijd toestemming nodig heeft van de uitkerende instantie voor zowel vrijwilligerswerk als scholingsmogelijkheden.

Het Werkgeversservicepunt is ter plekke aanwezig met een informatiestand.

Iedereen is welkom
De Werkbeurs XXL is er voor iedereen die op zoek is naar full- of parttime werk, een bijbaan, vrijwilligerswerk, opleidingsmogelijkheden of een stage. De toegang is na registratie helemaal gratis Let op: honden en kinderen zijn niet toegestaan tijdens deze dag.

Meldt u nu aan
Bent u geïnteresseerd en gemotiveerd? Meldt u dan vanaf 23 februari aan als bezoeker! Via de aanmeldknop op de website van www.sameninderegio.nl of www.bergenopzoom.nl/werkbeurs ontvangt u na registratie uw toegangskaart.

Print de toegangskaart uit of sla deze op op uw smartphone. Vergeet niet om uw toegangskaart mee te nemen, zonder dit ticket is toegang niet gegarandeerd. Daarnaast wordt uw toegangskaart gescand bij de werkgevers, met wie u een mogelijke match maakt, zodat u beiden beschikt over de juiste gegevens.

 

 

Kom 3 maart naar de Werkbeurs XXL in De Stoelemat!