Op 11 januari j.l. reed de bus van Van Terheijden het schoolplein van basisschool De Krabbenkooi op, klaar om een wens van de school in vervulling te laten gaan.

 

Beide partijen zijn aangesloten bij de Netwerkorganisatie Samen in de Regio, en hebben via het netwerk een match met elkaar gemaakt.

Maatschappelijk betrokken ondernemen is een mooi begrip, en valt op vele manieren in te vullen. De mannen van Van Terheijden deden dit door de leerlingen van basisschool De Krabbenkooi aan een vernieuwd schoolplein te helpen. In een wat rustigere periode begonnen zij aan het weghalen van de oude zandbak en het opnieuw bestraten van het schoolplein, een match die gemaakt was met een compleet gesloten beurs.

De zandbak op het hoofdgebouw van basisschool De Krabbenkooi werd al jaren niet meer gebruikt en het schoolplein was hard aan een opknapbeurt toe. Nu de zandbak verwijderd is kan de school aan de slag met een nieuwe invulling van het speelplein.

De leraren en leerlingen van basisschool De Krabbenkooi zijn ontzettend blij met hun vernieuwde schoolplein en is Van Terheijden erg dankbaar voor deze mooie match.